Meny
HorsePro - Hest til salgs
Søk
Andre søk
Hjelp Norsk English
StallKubberod
MelsomVgSkole
Monomak AB
LogoButtonInfo
Publisert: 25.03.2019 Tilbake til oversikten

Hesten er solgt

Pris: kr 90.000

Beskrivelse

Aiche av Korumdalen, Frieser født 2008 etter Tsjerk 328 selges med tungt hjerte

Fantastisk allrounder med masse potensiale. Hun er en moderne, sportslig Frieser med fine gangarter og god stamtavle. Ført inn i stambok som treåring og kan fint stilles igjen, eller brukes til avl. Hun går fint i dressur med meget gode sidebevegelser. Flotte gangarter, men mangler styrke, spesielt i galoppen. Meget positiv til sprang på hobbynivå, gått ukentlige sprangtreninger det siste året og hopper lett enkelthinder på 110. Med litt rutine vil hun gå bane på 90-100. Generelt uredd og tøff, ser for meg hun kan kose seg med feltritt på KC-nivå. Elsker tur i skogen og foter seg godt i all slags terreng. For en hobbyrytter som vil konkurrere litt vil hun være helt perfekt. Utrolig robust hest, aldri vært syk eller skadet, aldri halt. 

Desverre hatt ulykke med vogn, så selges ikke som kjørehest. 

Aiche er ingen direkte nybegynnerhest, da hun kan teste grenser og titte på ukjente ting, men en snill og hyggelig hest på alle måter. Hun er snill med veterinær og behandler. Hun har meget gode høver og fungerer like fint barfot som med sko. Har stått oppstallet på boks her men har tidligere stått på utegang og fungerer like bra med det. 

Aiche selges utelukkende fordi hun ikke passer til vår bruk, vi kjøpte henne primært som kjørehest og ønsker å bytte til èn som fungerer som det. Hun er mest fornøyd med jevn bruk, men blir ikke dum av en fridag eller to. Hun kan være litt utålmodig med hovslager, men er man effektiv går det helt uten problemer. Går greit på henger og står fint. 

Hesten står oppstallet på Aaserud Gård i Aurskog-Høland og kan prøves her.


Prisen kan diskuteres ved rett hjem

Fakta om hesten

Navn: Aiche Av Korumdalen

Født: 2008

Fødselsland: Norge

Kjønn: Hoppe

Rase: Frieser

Farge: Sort

Mankehøyde: 160 cm

Konkurrerer i: Sprang, dressur og feltritt

Hesten har sportslisens hos Norges Rytterforbund

Resultater

Resultater

Selger