Meny
HorsePro - Hest til salgs
Søk
Andre søk
Hjelp Norsk English
StallKubberod
Kingsrød Trading AS
Heimer
LogoButtonInfo
Publisert: 14.09.2018 Tilbake til oversikten

Pris: kr 130.000

Beskrivelse

Calvin-født: 2011

Far: Cannor farfar: Casall ask 

Med tungt hjerte ser jeg meg nødt til å selge den flotte spranghesten min, grunnet studier og liten tid til å ta med hesten opp i klassene.

Calvin er en stor holsteiner vallak på 7år med GOD stamme og enorm kapasitet. Vært i mitt eie siden han var 5 år og har med det brukt mye tid på grunnridningen og styrke han opp. Har startet han opp til LB (110cm), og han trives godt på stevneplassen. Han er per dags dato i super stevneform og klar til å komme seg opp i klassene. 

Selges bare til satsende rytter som har økonomi og tid til å ta han med ut å starte i sprang. Går fint på bakken med veldig gode og store bevegelser, kan derfor brukes fint i dressur også. Trener ukentlig for trenere i både sprang og dressur, og han har dermed fått god oppfølging fra ung alder. 

Han er en følsom type med egen motor og trekker godt mot hindrene. Men absolutt ikke en hest som stikker eller løper på sprangbanen. Lett å regulere tempo og han er lydig for sjenkel og sete. Veldig arbeidsvillig og prøver alltid sitt beste.

Han er kald i hodet tross unge alder og finner sjeldent på noe tull. Hopper alt av fyll.

Snill i all håndtering og uproblematisk med veterinær, smed, transport osv. Trafikksikker og en engel og ta med seg på tur, både alene og med andre. Han er helt sunn og frisk og aldri hatt noen alvorlige skader. Fullt opp med alt av vaksiner, tannrasp og kiropraktor. 

Som sakt selges han bare til satsende rytter og som har et godt team rundt seg. Calvin er snill som dagen er lang men er en stor og høyreist type som trenger gode og trygge rammer. Han er ingen nybegynner hest, og selges ikke til hvem som helst. Salget haster IKKE og derfor tar jeg bare imot de mest seriøse henvendelsene av personer over 18 år. 

Ta kontakt via SMS på 93428096. 

Filmer kan sendes ved interesse eller ses på Instagram på profilen @mwahlcalvin. 

Fakta om hesten

Navn: Calvin

Født: 2011

Fødselsland: Tyskland

Kjønn: Vallak

Rase: Holsteiner

Farge: Brun

Mankehøyde: 178 cm

Konkurrerer i: Sprang

Hesten har sportslisens hos Norges Rytterforbund

Resultater

Resultater

Selger