Meny
HorsePro - Hest til salgs
Søk
Andre søk
Hjelp Norsk English
StallKubberod
Heimer
Kingsrød Trading AS
LogoButtonInfo
Publisert: 17.07.2018 Tilbake til oversikten

Pris: kr 250.000

Beskrivelse

Dette er en unik sjanse til å skaffe seg en av Norges mestvinnende og stabile kat 2 ponni i Norge de siste 5 årene. Med Simba er en ung, satsende rytter garantert suksess.

Simba er en erfaren, lettridd og modig ponni som gir rytteren sin en god ridefølelse hver gang. Han har gått feilfritt VB (1.20)klasser i Irland, der han også kvalifiserte seg til Royal Dublin Horse Show som 7 åring, og har med nåværende rytter gått MA+5(1.15)i Baltic cup. Har utallige topplasseringer i MB+5 og MA. Simba er plassert i 1 av 2 klasser han starter, altså en skikkelig premieplukker, som med sin store, gode galopp, og raske vendinger er en sikker vinner på konkurransebanen. 

Han kikker ikke på noen hinder og hopper alt, også store vanngraver. Simba er sjarmerende, supersnill og totalt ukomplisert i alt, og kan håndteres selv av små ryttere. Vår datter har ikke en eneste gang falt av Simba i de årene vi har hatt han. 

Simba har også flere toppplasseringer i de største stevnene som AEG, Baltic cup, Drammen Springtour og Kingsland Oslo horseshow. Han er nå på god vei til å kvalifisere seg til KOHS for sjette år på rad, så bedre cupponni skal man lete lenge etter! 

Det aller beste med denne ponnien, er ikke at han vinner mye, men måten han utvikler den unge rytteren på. Hans gode galopp og stabilitet gjør at rytteren kan utdannes på en måte som ikke er typisk for mange ponnier på denne størrelsen. Noe han også har bevist med sine to norske ryttere, som begge har vært en del av lands-og elitegruppa.

Simba er en stor kat 2 ponni og kan fint gå på eneravstader om det er ønskelig. Han har FEI pass og går gjerne lilletur(1.10m) på CSIP stevner. 

http://oslohorseshow.com/nb/sprang/superrask-heltzen/

https://m.youtube.com/watch?v=j-8s4zbuoYMSjekk "Team Heltzen" på Facebook og Nathalie Heltzen på Instagram for flere filmer.Fakta om hesten

Navn: Knocknahorgan Simba

Født: 2005

Fødselsland: Irland (Eire)

Kjønn: Vallak

Rase: Connemara

Farge: Brun

Ponnikategori: Ponni Pony II

Mankehøyde: 138 cm

Konkurrerer i: Sprang

Hesten har sportslisens hos Norges Rytterforbund

Resultater

Resultater

Selger