Meny
HorsePro - Hest til salgs
Søk
Andre søk
Hjelp Norsk English
StallKubberod
Heimer
Kingsrød Trading AS
LogoButtonInfo
Publisert: 02.07.2018 Tilbake til oversikten

Beskrivelse

Quantum Abenaki er en makset kat 1 sprangponni vallak på 12 år.
Kvante er en rutinert sprangponni, som har utallige plasseringer og seiere opp til MA med nåverende rytter. Han har gått opp til VB i Irland før han ble importert til Norge av forrige eier. Kvante har gått flere store stevner med gode resultater som bl.a. KOHS, AEG, Baltic cup, Drammen spring Tour, og INM.
Kvante er ærlig på sprangbanen og vil alltid til mål. Det er en positiv og arbeidsom ponni med MYE personlighet. Han er fin på bakken men ingen ponni for satsende dressurrytter, kan dog fint gå lette dressurklasser. Ikke startet dressur pga. rytters satsning på sprang. Dette er en følsom ponni som gjerne tar seg noen gledesbukk på sprangbanen. Passer derfor best til noe rutinert og balansert rytter.
Kvante er uproblematisk å holde på med i det daglige. Snill i all håndtering og grei på tur både alene og sammen med andre. Dette er en robust ponni med god helse. Fulgt opp på alle måter, med skoing, kiropraktor, og vetrinær. Selges grunnet overgang til hest.
Kvante står oppstallet på Stord hestesportsenter til vanlig og er tilgjengelig for prøving der. I uke 30 vil han være i Arendal, der han også er tilgjengelig for prøving. Videoer kan sees på @malenealvsaker_sj på Instagram.
Middels/Høy prisklasse
Ta kontakt på tlf 41807510 for en hyggelig prat.

Fakta om hesten

Navn: Quantum Abenaki

Født: 2006

Fødselsland: Irland (Eire)

Kjønn: Vallak

Rase: Irsk Sports ponni

Farge: Grå

Ponnikategori: Ponni Pony I

Mankehøyde: 148 cm

Konkurrerer i: Sprang

Hesten har sportslisens hos Norges Rytterforbund

Resultater

Resultater

Selger