Meny
HorsePro - Hest til salgs
Søk
Andre søk
Hjelp Norsk English
StallKubberod
MelsomVgSkole
Kingsrød Trading AS
LogoButtonInfo
Publisert: 22.01.2018 Tilbake til oversikten

Pris: kr 198.000

Beskrivelse

Odbjergs Bordeaux er en New Forest ponni, f. 2002, 147 cm høy.

Han er en av Norges beste dressur ponnier, og er nå klar til å ta med en ny satsende ponnirytter på nye spennende eventyr. Han er en super rutinert og erfaren ponni.

Vi har hatt han i tre fantastiske år, men vår rytter er nå ferdig med ponnitiden og skal over på hest.Han har representert Norge i flere internasjonale mesterskap med flere gode resultater og plasseringer. Red blant annet CDI stevne i Kristiansand til over 71%. Han har også deltatt flere ganger i både Nordisk og EM.

Bordeaux har vært med i elitegruppen/landslaget i dressur i Norge med to ryttere.

Han er en ponni som det er vanskelig å finne maken til. Han er supersnill i all håndtering. Han er 100% trafikksikker. Han laster seg selv på henger og bil, står helt rolig under transport, også under fergetransport, fin med smed, veterinær og barbering, han står gjerne alene inne i stallen. Han elsker å bli kost med, og at du holder på rundt han i boksen.
Han finner seg fort og lett til rette på nye plasser, og er super å ri på ulike konkurransebaner.Bordeaux er en ponni med stor kapasitet innenfor dressur, men blir gjerne med deg på en morsom tur i skogen eller en galopp tur. I alle situasjoner er han lett å håndtere og kontrollere. Han er vant med å stå mye ute.Trenes jevnlig for Connie Lorentzen på Tanum.Han ble veterinærsjekket i januar 2018 med 0 på alle ben. Dette er en frisk og sunn ponni på 16 år.Han selges med utstyr som sal, hodelag, shabrakker og dekken.film:
https://www.youtube.com/watch?v=2CSsF2h_aZA


Ta kontakt for ytterligere informasjon, Ingvild 90 19 75 32


Fakta om hesten

Navn: Odbjergs Bordeaux

Født: 2002

Fødselsland: Danmark

Kjønn: Vallak

Rase: New Forest

Farge: Rød

Ponnikategori: Ponni Pony I

Mankehøyde: 147 cm

Konkurrerer i: Dressur

Hesten har sportslisens hos Norges Rytterforbund

Hesten er stambokregistrert hos Norsk Varmblod

Resultater

Resultater

Selger

Informasjon til telefon!
For å bruke INFLOW må du være logget inn. Klikk her for å logge inn.