Data fra HorsePro

HorsePro Club Toolbox

CompetIT tilbyr elementer ('widgets') som klubbene kan inkludere på sin egen hjemmeside eller blogg for å presentere oppdatert informasjon som er lagret i HorsePro.

Denne siden viser hvilke elementer dette er og hvordan de ser ut.

For mer info ta kontakt på support@horsepro.no

Merk at informasjonen som vises her på siden ikke blir hentet fra HorsePro, men er laget for å vise hvordan elementene ser ut.

Terminliste

Til toppen

Klubbens terminliste inkludert klubbstevner.

Kommende starter

Til toppen

Viser kommende starter for klubbens medlemmer.

Resultater

Til toppen

Viser siste registrerte resultater for klubbens medlemmer.

Sidestolper

Til toppen

'Sidestolper' er mindre utgaver av elementene som typisk plasseres i menyer og 'sidebars' og som alltid vises.

Teknisk informasjon

Til toppen

Elementene, eller widgetene om du vil, er små kodesnutter med html som plasseres på hjemmesiden eller bloggen til klubben. Det kreves noe kunnskap om html for å få dette til.

Du får fra CompetIT iframe-tagger som representerer de ulike elementene, og som du selv plasserer inn på klubbens hjemmeside. Det er mulig å justere størrelsen på elementene, men innholdet er i utgangspunktet tilpasset det som står som standard.

Innholdet lastes automatisk fra HorsePro når hjemmesiden vises. Det er til en viss grad mulig å justere hvor mye informasjon som hentes og for hvilken periode (dette varierer for de ulike elementene) gjennom å justere addressen (url'en) som er i iframe-tagen

Les mer om iframe-taggen

Eksempel

Kodesnutt

<iframe
    style="border: none;"
    src="http://horsepro.no/index.php?r=contact/clubExternal/external_starts&amp;organisationId=279&amp;organisationHash=148142b10e1bc8b688a874cee8a0d092&amp;maxToShow=15&amp;isSmall=Y"
    scrolling="auto"
    width="180"
    height="700">
</iframe>

Resultat